Το λογιστικό γραφείο μας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι η εξεύρεση της ιδανικότερης λύσης για εσάς,στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος και την ελεύθερη αγορά,

Συνεργασίες

Με νομικούς, ασφαλιστικούς συμβούλους, συμβολαιογράφους, αρχιτεκτόνες, μηχανικούς, συμβούλους Marketing και ειδικούς  ιστοσελίδων & eshops.

Οι αξίες μας

Βασικό μέλημά μας αποτελεί η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και στενής συνεργασίας με κάθε επαγγελματία που οραματίζεται μια υγιή και ακμάζουσα επιχείρηση

Σχετικα

Λίγα Λόγια για Εμάς

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντοτε με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα φροντίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προκειμένου να υποστηρίξουμε κάθε ιδιώτη και κάθε μεγέθους επιχείρηση.

Ολοκληρωμένη λογιστική & φοροτεχνική υποστήριξη 

H πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση μας σχετικά με το διαρκώς μεταβαλλόμενο λογιστικό και φορολογικό περιβάλλον, αποτελούν εχέγγυο για την ποιοτική και έγκυρη εξυπηρέτηση σας. Εργαζόμαστε πάντοτε με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών σας, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση και συμβάλλοντας ενεργά στην αποδοτικότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ατζεντα με Έγκυρη πληροφόρηση και υπεύθυνη καθοδήγηση σχετικά με όποιο θέμα σας απασχολεί

Χρόνια Εμπειρίας

Με οδοιπορικό στα δύσκολα χρόνια τις ελληνικής κρίσης σταθήκαμε άξιοι προσδοκιών

Ενεργοί Πελάτες

Ενεργοί ιδιώτες και επιχειρήσεις που απολαμβάνουν τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Το εύρος υπηρεσιών μας, παρέα με την άμεση ανταποκριση είναι αυτα που μας ξεχωρίζουν από τους υπολοιπους.

Αγαπητέ Φορολογούμενε

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ισχυρούς προσωπικούς και μόνιμους δεσμούς με εσάς τους πελάτες μας, με διαρκή ενημέρωσή σας, για έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων με υπεύθυνες λύσεις, αλλά και την παροχή συμβουλών.

Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ιδιαίτερα σε ένα φορολογικό περιβάλλον με συχνές μεταβολές, ακόμα, και η παραμικρή λεπτομέρεια σε θέματα τεκμηρίων & δαπανών μπορεί να στοιχίσει σε επιπλέον φόρους ή ποινές. Κατα συνέπεια, σε δεύτερη φάση, ο φορολογικός προγραμματισμός πρέπει να γίνεται έγκαιρα πριν το τέλος του οικονομικού έτους, καθ’ όλη τη διάρκειά του και όχι την τελευταία στιγμή, αποσπασματικά, με αμφίβολα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε ότι οι έλεγχοι και οι υποχρεώσεις σας δεν τελειώνουν με την υποβολή της δήλωσης και το εκκαθαριστικό, αλλά μπορούν να πάνε αρκετά χρόνια πίσω.

Μπορούμε να δούμε οτιδήποτε σας απασχολεί στο χώρο σας, στο γραφείο ή την οικία σας (έλλειψη χρόνου, άτομα με δυσκολίες, απόσταση). Θα σας επισκεφθεί το κατάλληλο στέλεχος, το οποίο και θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Είμαστε εδώ να σας συμβουλεύσουμε και να χειριστούμε, με ασφάλεια, πως να οργανώσετε το φορολογικό σας προφίλ, ώστε, εκτός από τη μείωση του φορολογικού κόστους, να μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έλεγχο, ιδιαίτερα, τώρα με τις μεθόδους συσχέτισης (έμμεσοι τεχνικοί έλεγχοι).

Εμείς διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Share This